Apple Watch alleen nog in aluminium

Woon je in Nederland of België, dan kun je alleen nog maar een aluminium Apple Watch kopen. De varianten in roestvrij staal en keramiek verkoopt Apple voorlopig niet meer. Dat geldt voor alle landen waar Apple de Watch (nog) niet verkoopt met een 4G-verbinding.

Om de een of andere reden heeft Apple besloten de roestvrijstalen en keramieken versies van de Apple Watch Series 3 alleen mét cellular verbinding te verkopen. De optie zonder is alleen verkrijgbaar in aluminium. Aangezien Series 2 niet meer verkrijgbaar is, en Series 1 sowieso alleen nog in aluminium verkrijgbaar was, is er in Nederland en België momenteel geen roestvrijstalen Apple Watch meer te koop. Afgezien van de laatste exemplaren van Series 2 die je nog in de winkels vindt.

In het buitenland kopen?

Wellicht verandert dit alles zodra Nederlandse en Belgische telecom-aanbieders ook Watch-abonnementen gaan verkopen. Tot die tijd heeft het weinig zin om een stalen Apple Watch Series 3 in het buitenland te kopen: Apple heeft aangegeven dat de 4G-verbinding van de Watch het niet doet buiten het land waar deze is gekocht. Nu maar hopen dus dat Vodafone, KPN en alle anderen in Europa snel over de brug komen met mobiele verbindingen voor de Apple Watch.

1 REACTIE

  1. Ik heb zelfs gelezen dat de 4G watch geen roaming ondersteunt. Nut van de 4G wordt dan wel erg beperkt in ons kleine kikkerlandje. Tijd om tante Nelie weer uit de kast te halen? 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

*