De grip kwijt – verhalen voor je iPhone

Speciaal voor de zomer heeft MacFan vier verhalen die eerder als feuilleton verschenen, gebundeld tot één e-book. Vier korte verhalen die zich heerlijk laten lezen op je telefoon of iPad, tijdens verloren momentjes in je vakantie. Terwijl je wacht op je koffer, of tot je vriend zijn zwembroek heeft gevonden en klaar is voor het strand, of ergens ver weg in een hotelbed als je niet kunt slapen. De grip kwijt heet heet het e-boek. 

Verhalen over doorgeslagen technologie

In De grip kwijt vind je vier verhalen die elk op een heel eigen wijze laten zien wat er kan gebeuren als mensen de grip op technologie verliezen. Van een man die door Wordfeud de grip verliest op zijn datingleven, tot een wereld waarin het Verenigd Netwerk de Computers hamburgers naar pannenkoeken laat smaken. Met een goede reden ook nog.

Dit zijn de vier verhalen in het boek:

De telefoonafspraak | door JJC Nouws
Bas regelt afspraakjes door ongemerkt iPhones van vrouwen mee te nemen en vervolgens als ‘eerlijke vinder’ terug te brengen. Maar dat kan niet eindeloos goed blijven gaan.

Lifehack | door Harry Hol
Ergens ver in de toekomst heeft Thomas mInd-software in zijn schedel, net als bijna iedereen. Heel normaal, totdat er een felle pijnscheut door zijn hoofd trekt, en hij een vreemd bericht krijgt.

Random opponent | door Quirijn Metz
Over een man die Wordfeud installeerd op zijn iPhone – om daadwerkelijk het letterspelletje te spelen. Totdat hij ontdekte dat het virtuele scrabblebord ook een plek is voor iets heel anders.

Een teraburger met gigasaus | door Ferry Piekart
In dit dystopische verhaal heeft Mischa wel een heel vreemde baan in een hamburgerrestaurant. Hij eet. En eet. En eet. Hij zal zichzelf dood eten. Een krankzinnige baan, maar door de invloed van het Verenigd Netwerk der Computers heeft Mischa dat zelf nauwelijks in de gaten.

Alle verhalen verschenen eerder als feuileton of los verhaal in MacFan. De telefoonafspraak, Lifehack en Random opponent verschenen ook als losse e-books, met illustraties van Albo Helm.

De grip kwijt kost € 4,99 in de iBooks Store.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

*