Win een Gamevice voor je iPad of iPhone!

In MacFan 132 testen we de Gamevice: een gadget waarmeer je je iPhone of iPad omtovert in een gameconsole met fysieke knoppen. De Gamevice schuif je aan twee kanten om je iPhone of iPad, en vervolgens kun je gamen met twee analoge joysticks, A, B, X en Y-knoppen, een D-pad, en bumpers en triggers. En we mogen van importeur Transcontinenta een paar exemplaren weggeven!

De fysieke knoppen van de Gamevice maken dat je kunt voelen wat je doet… wat meteen ook betekent dat je met gemak je spel via Airplay op je tv kunt tonen. Terwijl je naar het grote scherm kijkt, bedien je de knoppen van de controllers zonder naar het schermpje van je iPad of iPhone te hoeven kijken. Plots is je iOS-apparaat een heuse spelcomputer!

Gamevice

Winnen!

Meer mogelijkheden van de Gamevice lees je in MacFan 132 – die ligt nu in de winkel. Daarin lees je ook wat je moet doen om kans te maken op een gratis Gamevice! We geven er drie weg: eentje voor de iPad mini, eentje voor de iPhone (6/6 Plus, 6s/6s Plus, 7/7 Plus) en eentje voor de iPad Pro (9,7 inch)/iPad Air/iPad Air 2. Meedoen kan tot 29 september. Haal snel MacFan 132 in huis (of koop ‘m online in onze MacFan-app) en doe mee!

Gamevice en AirPlay
Met een Gamevice is het opeens leuk om je game via je Apple TV naar je tv te sturen. Dankzij de fysieke knoppen hoef je immers niet meer naar het scherm van je iPhone of iPad te kijken om het spel te kunnen bedienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

*